MAC jeans & Byxor

Tillverkar otroligt bekväma byxor med garanterad god kvalité och med en fantastisk passform för de flesta figurer. Tack vare den höga andelen stretch i tyget ger byxan en silhuett av två storlekar mindre utan att kännas trånga. DREAM Jeansen från MAC konstruerade med små skräddarsydda fickor på insidan av framsidan och producerar en synlig "slimmade effekt". Passformen på Jeans modell Dream är unik, den passar både dig som är rak och dig som är kurvig. OBS Köp den en till två storlekar mindre än er vanliga byxmodell, dvs är ni vanligtvis en 44 så köp en storlek 42 eller 40 om den skall sitta väldigt tight. Färgen svart upplevs att den inte har samma höga grad av stretch som övriga färger då den som ny/oanvänd, är mer mättad av färg vlket svart kräver. Efter en tids användning och tvätt så är passformen lika som övriga färger. Finns i längd 30-32-34

Jeans modell Dream Skinny har smalare benvidd än Dream. Finns i längd 28-30-32

Jeans modell Dream Slim är sydd med extra söm ca 7-8 cm nedan övre delen fram för att ge extra stadga. Passformen runt stuss och fram lika som MAC Dream och Dream Skinny. Benvidden är ca 2 cm bredare är Dream Skinny och ca 2 cm smalare än Dream. Den saknar "myntficka" men i övrigt lika följsam och sköna som övriga MAC jeans och ger en fin silhuett. Varje par är "unikt" i tygets struktur då de tillverkas till viss del återvunnen bomull.

Jeans modell Dream Chic är en kortare benlängd, 27 tum än Dream och har dragkedja längst ned i benslut. Flera av färgerna är säsongsfärger som bara går att beställa viss tid på året. Black-Black, Dark Rinewash samt Dark used är året runt färger.

Jeans modell Capri Dream än kortare benlängd, 17 tum. Säsongsvara som vi får påfyllning av under våren.

Jeans modell Straight fit slimmed har mindre stretch som efterfrågats av många.  One for all, slim till feminine passform med raka ben. 30 tums längd. Finns att beställa i 32 tums längd, ca en veckas leveranstid, kontakta oss.

Jeans modell Rich Cargo lite tuffare byxa/jeans från MAC i mycket skön bomullskvalité! Kortare benlängd 26 tum samt 28 tum, två snedställd fickor fram, övriga fickor är enbart snyggt dekorativa. Dragkedja i benavslut och relaxed fit/avslappnad passform.

Byxa modell Anna En finbyxa som passar perfekt du behöver vara mer dressad i 30 tums längd. Smal modell med smala ben fotvidd 29 cm, påsydda pressveck och två dragkedjefickor fram. Material 92% Polyamid 8% Elastan. Finns att beställa i 28 och 32 tums längd, ca en veckas leveranstid, kontakta oss.

Chinos Klassiska chinos i kortare benlängd, rak passform med avsmalnande ben och fotvidd på 31 cm i storlek 36. Viss lyster i tyget med satinkänsla då det är bomull i materialet. Två snedställda fickor fram och två fuskfickor bak. Bekväm i midjan och passformen normal så brukar du ha MAC jeans kan du ha samma storlek som du har på dem