Julklappstips

Här har vi samlat lite smått o gott som kanske sätter fart på fantasin...De flesta av förslagen är sådant som kommer till nytta under lång tid framöver. Några beskrivs nedan, fler finns om du kikar igenom allt. Det går bra att beställa och skicka till någon annan om du så önskar. Vi gör då ett julpaket med hälsning som vi skickar i en neutral kartong till någon när och kär för dig. Du får orderbekräftelse och betalar, ange mottagarens adress och mobilnummer som behövs av postnord för aviseringen. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Nattlinne och mysdress

Nattplagg/mysplagg är nog det bästa att få och roligast att ge då det alltid finns behov av det. En mysdress eller ett nattlinne och ett par sköna sockor och julen är räddad.

Ella Cape och eva sjal

Finns väldigt många att välja på där är det enklast om du kika på dem här.

Herrkalsonger i bambu

Skönar går nog inte att uppbringa! En storsäljare och mångas favorit och alltid uppskattat att få. Säljs i 2-pack i praktiskt kartong som är enkel att göra paket av.

Muminprodukter

Finns en hel del men inte så många av varje sort. Enkelt och uppskattat av alla åldrar.

Skinnhandskar

Handskar/vantar av märket Gaucho som tillverkas av Hestra är en gåva som kan komma att uppskattas under många år framåt. Bra värde för pengarna.

Presentkort

Presentkort är den enkla lösningen men kanske lite tråkig. Paketera det med ett par sockor eller handskar så blir det dubbelt upp! Presentkort väljer du själv summan på.