Jeans från Anna Montana

Passform är ledordet hos Anna Montana, en av Tysklands stora byxtillverkare som bara producerar byxor och kan därför kallas för byxspecialist. Som ”ett andra skinn” brukar användarna svara på hur de känns på.De har ett bra bassortiment samt även lite mer utstickande, men otroligt sköna byxor. Man blir bra på det man gör och tillverkar man bara byxor så måste de bli bra - välkommen att prova vilka som passar dig!

Jeans Angelika magic stretch

Den populäraste modellen från märket Anna Montana totalt i Europa är tveklöst jeansen Angelika magic stretch. En slim fit modell som är mjuk och följsam med bra stretch, håller in där det behövs utan att det "trycker" och känns trångt. Välj om du vill vara snyggt klädd eller med ledigt, oavsett vad så du känner du dig bekväm i de här jeansen. OBS! Knapp och dragkedja sätts ihop från vänster på modellen.

Anna Montana jump in

Söker du ett par sköna "dra på byxor" måste du prova modellen "Jump in" som de flesta som provar också köper då de är otroligt sköna och bekväma. Du kan gå ner en till två storlekar när du provar dem då de är väldigt följsamma.

Anna Montana Dora

De har generös passform över höft och lår samt två korta resårer på var sida som är hemligheten med den sköna passformen. De sitter bra över midjan och hasar inte ner, det går också att sitta utan att de stramar åt runt magen. På modellen 4014 finns etikett där det står det "kurz" (kort modell) och på modellen 4013 "extra kurz" (extra kort)

Modellerna Dora har en nummerserie som tolkas så här: Dora 4013=innerbenslängd 28 tum, Dora 4014=innerbenslängd 30 tum, Dora Capri har innerbenslängd 22 tum.